Over ons

Welkom op mijn website Oumami Food.

Ik ben Miriam Aidani een gepassioneerde foodie, trotse moeder van een leuke zoon, een familie mens en een mensen mens.

Mijn hobby is koken, koken, koken en had ik al gezegd koken?? En dat samen met een goed en groot gezelschap. Alle ingrediënten voor het perfecte eindresultaat.

Mijn bedrijfsnaam Oumami Food is ontstaan uit 2 fantastische begrippen Oum en Umami.

Oum betekent in het Arabisch  moeder. Mijn Oum is mijn beste vriendin en mijn beste leerschool. Van jongs af aan stond ik vaak bij haar in de keuken het "vak" te leren. In de keuken gebeurde van alles koken, lachen, huilen terwijl we bezig waren met het maken van heerlijke gerechten. Kortom een centrale plek in ons huis waar alles gebeurd vanuit liefde.

Umami betekent "rijk van smaak". Umami is de 5de ontstane zintuig smaakpappil op je tong. Naast zout, zoet, zuur en bitter is umami nog niet zo lang geleden ontdekt.

Oum en Umami zijn fantastische begrippen en van daaruit is Oumami Food ontstaan.

Omdat ik vaak kook voor familie en vrienden en ik regelmatig de vraag kreeg waarom ik er niks mee deed ben ik een paar maanden geleden via mijn social media kanalen Facebook en Instagram onder de naam Oumami Food een foodblog begonnen.

Mede dankzij het overweldigende succes, mijn kookpassie en enorme vraag naar meer ben ik sinds 1 augustus als zelfstandige ondernemer begonnen en heb ik mijn diensten graag voor u uitgebreid.

Wij verzorgen nu ook voor u onderstaande diensten:

- Catering
- Events
- Kookworkshops op locatie

Uiteraard kunnen wij in overleg met u een passende offerte maken.

Om u een kleine foto impressie te geven van wat wij doen blader dan gerust in onze portfolio. Houd onze pagina's in de gaten want er volgt binnenkort meer!

Heeft u nog vragen en/of suggesties stel ze gerust telefonische of via ons contactformulier? Wij doen er alles aan ons ons te verbeteren en daar hebben we u voor nodig.

We verwelkomen u graag als klant.

Marhaba, welkom!

Een culinaire groet,

Miriam Aidani