Kookworkshops

Kookworkshops
Een gezellige culinaire avond weg of met je collega’s een culinaire teambuilding? We bieden verschillende kookworkshops aan:

Kookworkshops bij Stadsboerderij De kleine Kievit
Onze workshops worden gegeven bij Stadsboerderij De kleine Kievit aan de Brabantse Wal. Om de hoek van Landgoed Zoomland. Een prachtige locatie waar u onder begeleiding uw eten zelf bereidt. Onze ingrediënten worden met zorg voor u uitgekozen. U proeft dat niet alleen maar u gaat het ook zien en beleven. We gaan authentiek en traditioneel koken in een informele Arabische sfeer. De locatie is gemakkelijk te bereiken en er zijn voldoende parkeerplekken. Een mooi bosrijke omgeving waarin u tot rust komt.

Kookworkshop voor bedrijven
Wilt u met uw collega’s erop uit in combinatie met een werkoverleg? Dan is dit de geschikte locatie voor u! Deze boerderij biedt namelijk de mogelijkheid om te vergaderen in de voormalige koeienstal of op aanvraag in de buitenlucht. Na het vergaderen schuift u gezellig aan om samen te gaan kokkerellen.

Kookworkshop op locatie
Wilt u een kookworkshop op een andere geschikte locatie? Dat kan ook! Of het nu gaat om traditionele gerechten, baksels of hapjes het kan allemaal in overleg. Wij maken een passend aanbod voor u. Wij komen op de afgesproken locatie en de kookworkshop wordt geheel verzorgd. Onze kookworkshops zijn te boeken vanaf 8 personen.

Inhoud Kookworkshop bij Stadsboerderij De kleine Kievit:
• Ontvangst met Marokkaanse thee en koekjes
• Uitleg van de avond
• Receptuur
• Samen koken en bakken
• Uitleg van verschillende kruiden, specerijen, tradities en rituelen
• Samen eten
• Inclusief koffie, thee en water (exclusief fris en alcoholische dranken. Deze rekent u na de workshop contant af.)
• Afsluiting.
• Duur van de kookworkshop is ongeveer 4 uur.
• Kosten van deze kookworkshops voor particulieren: €47,50 per persoon (voor bedrijven exclusief 21% BTW)

Verdere inhoudelijke informatie en bevestiging krijgt u na inschrijving via de mail toegestuurd.

Aanmelden kookworkshop
U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Minimaal 8 personen per kookworkshop voor particulieren. Voor meer dan 10 personen of bedrijven, stuur ons een bericht via het contactformulier.

Update
Gezien het feit dat het steeds kouder wordt is de temperatuur bij de Stadsboerderij De kleine Kievit helaas te koud om de kookworkshops daar door te laten gaan. We zijn echter wel op zoek naar een andere gesloten locatie om de kookworkshops voort te zetten.

Heeft u zelf een locatie dan kunnen wij in overleg met u de kookworkshops elders verzorgen.

Wilt u meer informatie en/of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen omtrent de kookworkshop? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Wij helpen u uiteraard graag verder.