Welkom bij Oumami Food

Welkom op mijn website Oumami Food.

Ik ben Miriam Aidani een gepassioneerde foodie, trotse moeder van een leuke zoon, een familiemens en een mensenmens!

Mijn hobby is koken, koken, koken en had ik al gezegd koken?? Dit doe ik graag in een goed en groot gezelschap. Kort samengevat: alle ingredi├źnten voor het perfecte eindresultaat.

Mijn bedrijfsnaam Oumami Food is ontstaan uit 2 voor mij geweldige begrippen namelijk Oum en Umami.

Oum betekent in het Arabisch moeder. Mijn Oum is mijn beste vriendin en mijn beste leerschool! Van jongs af aan stond ik vaak bij haar in de keuken om het "vak" te leren. In de keuken gebeurde van alles; we kookten, lachten en moesten ook huilen. Dit terwijl we bezig waren met het maken van de heerlijkste gerechten. Kortom een centrale plek in ons huis waar het vooral om liefde draaide.

Umami betekent "rijk van smaak". Umami is het vijfde zintuig; de smaakpappil op je tong. Naast zout, zoet, zuur en bitter is umami nog niet zo lang geleden ontdekt.

Omdat ik vaak kook voor familie en vrienden en ik regelmatig de vraag kreeg waarom ik er niks mee deed ben ik een paar maanden geleden via mijn social media kanalen Facebook en Instagram onder de naam Oumami Food een foodblog begonnen.

Mede dankzij het overweldigende succes, mijn kookpassie en enorme vraag naar meer ben ik sinds 1 augustus als zelfstandige ondernemer begonnen en bied ik daarom mijn diensten aan.

Wij verzorgen onderstaande diensten:
- Catering
- Events
- Kookworkshops op locatie

Uiteraard kunnen wij in overleg een passende en op maat gemaakte offerte aanbieden.

Blader gerust in onze portfolio om een kleine indruk te krijgen van wat wij u voor u kunnen betekenen. Houd onze pagina's in de gaten want er volgt binnenkort meer!

Heeft u nog vragen en/of suggesties stel ze gerust telefonisch of via ons contactformulier. Wij doen er alles aan om nog meer te verbeteren en daar hebben we u voor nodig.

We verwelkomen u graag als klant.

Marhaba, welkom!

Een culinaire groet,

Miriam Aidani